Dirigent

In 2013 heb ik de opleiding voor dirigent HAFABRA afgerond bij Jan Bosveld en Hans Pastoor. HAFABRA staat voor harmonie, fanfare en brassband. Sindsdien ben ik als dirigent actief (geweest) bij verschillende muziekverenigingen. Ook val ik regelmatig in als gastdirigent. Als dirigent ben ik werkzaam (geweest) bij Harmonieorkest Vleuten, Fanfare SDG Tienhoven, Harmonie muziekvereniging Vondel in Breda, Muziekvereniging Excelsior Hagestein en Muziekvereniging Onderling Genoegen in Krommenie. Verder heb ik lessen en workshops gevolgd bij Danny Oosterman, Chris Derikx en Jacco Nefs. 

Het dirigeren van jeugdorkesten en het enthousiasmeren van jongeren voor de blaasmuziek en orkestspel vind ik enorm mooi om te doen. Ook verzorg ik bij verenigingen speciale jeugdrepetities, gericht op de jeugdige muzikanten in het orkest.

Door het bezoeken van workshops, deelnemen aan festivals / concoursen en privélessen probeer ik mijzelf verder te ontwikkelen als dirigent. Zoekt u een inval dirigent voor uw vereniging / jeugdorkest of een repetitor voor hout of saxofoon sectie repetities? Neem contact met mij op!