Bestuurslid bij het meest stralende projectorkest van Nederland ZON!

Op 10 maart mocht ik het bestuur van ZomerOrkest Nederland ontvangen voor een bestuursvergadering bij mij thuis. Na iedereen te hebben overrompeld met de onovertroffen appeltaart van Bianca 😉  besloten we dat ik ga deelnemen aan dit super gemotiveerde bestuur van het meest stralende project-harmonieorkest van Nederland; ZON!

Ieder jaar opnieuw wordt het orkest samengesteld uit jonge muzikanten, zowel amateurs als conservatoriumstudenten. Alle muzikanten zijn in de leeftijd van 16 t/m 23 jaar met minimaal landelijk erkend C-niveau. Deze 50 getalenteerde musici vormen, samen met de twee bevlogen dirigenten, hét project-harmonieorkest van Nederland.

Om te laten horen wat een harmonieorkest zoal kan spelen is het repertoire sterk gevarieerd samengesteld. Op het programma worden oorspronkelijk voor blaasorkest geschreven werken in allerlei stijlen afgewisseld met bewerkingen van onder andere klassieke, moderne, pop- en filmmuziek. Onder de kenmerkende gele tenten gaat het ZON elke zomer op tournee langs de pleinen en tuinen van Nederland. Meer info op de  (KLIK HIER)  website van ZON.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.