Bierconcert Harmonie Vondel druk bezocht

Een jaarconcert met alle 3 de orkesten op het podium en een volle zaal met publiek. Dit jaar bleek het bierconcert een waardige opvolger van het wijnconcert van 2017. Ook dit jaar waren er ruim 80 bezoekers naar het Belcrumhuis gekomen om te genieten van blaasmuziek, vergezeld van een heerlijke bierproeverij verzorgd door USA beers uit Breda.

Het eerste orkest dat het podium mocht betreden was het opstaporkest. Voor deze muzikanten was dit pas hun tweede concert en de muziekstukken werden zeer geconcentreerd en muzikaal uitgevoerd. Het leerlingenorkest had zeer lastige werken uitgekozen en speelde deze fraai. Vooral de muziek uit de films van Harry Potter was heel spannend!

Nadat het publiek de eerste biertjes had geproefd was het de beurt aan het harmonieorkest. Met onder andere filmmuziek uit Jurassic Park en Dances with Wolves werd het publiek een mooie concertavond bezorgd. Ook de originele harmoniemuziek van componist Jan de Haan en de soliste op klarinet, Marjolijn Jacobs kregen van het publiek de volle aandacht en een verdiend applaus.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.